Open Training

Bij een Open Training heb je les samen met andere deelnemers. De training start al bij twee aanmeldingen. Je kunt dus beginnen zodra er nog een deelnemer is voor dezelfde training op dezelfde datum.

Kenmerken van een Open Training

Efficiënte les. Je hebt 2,5 uur les met 3 x 5 minuten pauze tussendoor. Genoeg tijd om alles te oefenen en toch fris te blijven.
Kleine groep. Per les zijn er minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Zo kan iedereen individueel voldoende aandacht krijgen.
Informele sfeer. In de les zit je aan tafel met je medecursist(en) en de trainer. Heel relaxed, met een potje koffie of thee erbij.
Vragen welkom. De trainer is een gecertificeerd Microsoft Specialist Expert en deelt zijn vakkennis en enthousiasme graag met jou.

Wat neem je mee?

Dit neem je mee na afloop van de training:

Nieuwe kennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt brengen. Niet het programma zelf, maar wat jij ermee kan doen is belangrijk.
Praktische hand-out. Alles wat je hebt geoefend krijg je na de training nog eens mee op papier, in een handige hand-out.
Persoonlijk certificaat. Met je training voeg je een waardevolle competentie toe aan je cv. Als bewijs ontvang je een persoonlijk certificaat.

Vooraf hoef je niets mee te nemen, want alles wat je in de training nodig hebt is al aanwezig.

Praktische zaken

Lestijd. Maandag t/m vrijdag, van 9.15-12.00 uur en van 13.15-16.00 uur.
Locatie. Je hebt les bij ComputerTraining NoordHolland in Hoorn.
Kosten. Een Open Training kost € 98,- per deelnemer (excl. 21% btw).

Andere mogelijkheden

Als je als enige deelnemer les wilt hebben, kies je voor een Individuele Training. Dat heeft twee voordelen: alle aandacht is voor jou en je kunt zelf in overleg een trainingsdatum te kiezen.

Bij een Besloten Training heb je samen met collega’s les, op een locatie naar keuze.

Aanmelden

Heb je belangstelling voor een Open Training? Laat het dan meteen weten. De trainer neemt dan snel contact met je op, zodat je je wensen verder kunt bespreken.