Individuele Training

Bij een Individuele Training heb je privé-les. Dit is vooral een goede keus bij de trainingen waarbij de inhoud van de les modulair en/of op maat is, zoals bij Vervolgtrainingen Excel en Word of een Training Hands-on.

Je kiest zelf dag en tijd, in overleg met de trainer. Meestal kun je de training al snel met de training beginnen.

Kenmerken van een Individuele Training

Efficiënte les. Je hebt 2,5 uur les met 3 x 5 minuten pauze tussendoor. Genoeg tijd om alles te oefenen en toch fris te blijven.
Informele sfeer. In de les zit je aan tafel met de trainer. Heel relaxed, met een potje koffie of thee erbij.
Vragen welkom. De trainer is een gecertificeerd Microsoft Specialist Expert die zijn vakkennis en enthousiasme graag met jou deelt.

Wat neem je mee?

Dit neem je mee na afloop van de training:

Nieuwe kennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt brengen. Niet het programma zelf, maar wat jij ermee kan doen is belangrijk.
Praktische hand-out. Alles wat je hebt geoefend krijg je na de training nog eens mee op papier, in een handige hand-out.
Persoonlijk certificaat. Met je training voeg je een waardevolle competentie toe aan je cv. Als bewijs ontvang je een persoonlijk certificaat.

Vooraf hoef je niets mee te nemen, want alles wat je in de training nodig hebt is al aanwezig.

Praktische zaken

Lestijd. Maandag t/m vrijdag, van 9.15-12.00 uur en van 13.15-16.00 uur.
Locatie. Je hebt les bij ComputerTraining NoordHolland in Hoorn.
Kosten. De training kost € 135,- (excl. 21% btw).

Andere mogelijkheden

Bij een Open Training heb je les samen met andere deelnemers. Bij de Basistrainingen Excel, Word en Outlook kan dat prima, want de inhoud van deze trainingen is voor iedere deelnemer vrijwel hetzelfde.

Bij een Besloten Training heb je samen met collega’s les, op een locatie naar keuze. Net als bij een Individuele Training kan de inhoud van de les op jullie wensen worden afgestemd.

Aanmelden

Heb je belangstelling voor een Individuele Training? Laat het dan meteen weten. De trainer neemt dan snel contact met je op, zodat je je wensen verder kunt bespreken.