Individuele cursus

Bij een individuele cursus heb je privé-les. Je bent dus de enige deelnemer. Het grote voordeel is dat de hele cursus op jouw kennis en wensen kan worden afgestemd. Je geeft aan waar je meer van wilt weten en wat je wilt leren en de trainer zorgt voor een cursus op maat.

De les gaat in jouw tempo. Net zo snel als je aankunt, net zo rustig als je prettig vindt. Het gaat er om dat je op de computer kunt doen wat jij wilt en waar je behoefte aan hebt. Niet meer en niet minder. Gaat het te snel? Dan remmen we af. Mag het wat vlotter, omdat je bijvoorbeeld sommige dingen al in de vingers hebt? Dan schakelen we een tandje bij.

Een individuele cursus is de snelste en meest effectieve manier om in korte tijd je vaardigheid met de computer te verbeteren.

Wanneer is een individuele cursus de beste keus?

Een individuele cursus is een goede keus in de volgende situaties:

Je hebt of krijgt binnen je werk nieuwe taken, waarvoor je meer kennis van Word, Excel, Outlook en/of andere programma’s nodig hebt.
Je krijgt een nieuwe baan en je wilt zeker weten dat je de nodige computervaardigheden in de vingers hebt.
Je hebt tot nu toe vooral verkoop-, technisch of ander praktisch werk gedaan, maar je wilt je nu richten op bureauwerk waarbij je meer met de computer gaat doen, bijvoorbeeld in het kader van outplacement of omscholing.
Je werkt al langer met Word, Excel, Outlook en/of een ander programma, maar hebt het gevoel dat je er niet echt uithaalt wat er in zit.

In welke situatie je ook bent, een individuele cursus is precies wat je zoekt als je:

precies wilt leren wat je nodig hebt
in je eigen tempo
in een informele, rustige setting
met alle aandacht voor jou
en een trainer die op jouw golflengte zit.

Inhoud

Je kunt lessen in of meer van de volgende programma’s volgen:

Word
Excel
Outlook
OneNote
PowerPoint
Windows

We werken met Windows 10, Office 365, OneDrive en Sharepoint. Ook online werken en samenwerken in de cloud kunnen dus aan de orde komen, net als Office-apps op smartphone en tablet.

Wat je hebt geoefend krijg je na de les mee in een praktische hand-out, om later alles nog eens na te kunnen kijken.

Duur

Een les duurt 1,5 uur.

Hoeveel lessen je nodig hebt, hangt af van je wensen (wat wil je leren?), van de kennis en ervaring die je al hebt en van het lestempo waarbij je je het prettigst voelt.

Om een programma als Word, Excel of Outlook goed te leren kennen, zodat je er met zelfvertrouwen mee kunt werken, zijn twee tot drie lessen over het algemeen voldoende.

Werk je al veel met het programma en wil je vooral meer weten over bepaalde functies of toepassingen, dan kan één les al voldoende zijn.

Voor een uitgebreidere cursus, waarin je met verschillende Office-programma’s leert werken en ook je algemene computervaardigheid ontwikkelt, moet je aan zes of meer lessen denken.

Datum en tijd

In overleg met de trainer spreek je een datum en een lestijd af.

Het is een goed idee om tussen de lessen door voldoende tijd te plannen om thuis of op je werk toe te passen wat je hebt geleerd. Zo haal je het meest uit de cursus.

Start

De cursussen worden op korte termijn gepland. Meestal kun je al binnen een week met de les starten.

Trainer

De trainer is een gecertificeerd Microsoft Specialist Expert met ruime ervaring in het lesgeven aan cursisten van alle leeftijden en niveaus. Hij deelt zijn kennis en enthousiasme graag met jou en beantwoordt al je vragen met plezier.

Locatie

Je hebt les in een comfortabele, informele setting bij ComputerTraining NoordHolland in Hoorn.

Les op een andere locatie is in overleg mogelijk.

Kosten

De kosten bedragen € 67,50 per les van 90 minuten (excl. 21% btw).

De cursusprijs is inclusief:

een comfortabele lesruimte
lesapparatuur (laptop)
thee en koffie
een boekje om thuis alles nog eens na te kijken
een persoonlijk certificaat.

De cursusprijs is exclusief eventuele locatie- en reiskosten.

Aanmelden en informatie

Wil je ook een Individuele Cursus volgen? Laat je wensen weten of bel 0229 – 755 355 voor meer informatie.